Køkkenets to udvalgte retter serveret på max 45 minutter
295,-
Rømø østers med hvid ribs og fløde
stk 45,-
Blåmusling Rockefeller
stk 40,-
Oliven & umodne ferskner marineret i olivenolie & urter
55,-
Krydrede mandler
55,-
Kammerskinke fra Troldgaarden med spæde salater & hyben
75,-
Bouqarones med ansjossmør & malt fladbrød
85,-
Østershatte fritter med chili aioli
65,-
Blåmusling escabeche med lardo & karse
65,-
Croquette af okseskank med perleløg & lagret eddike
stk 65,-

Kartoffelmad
135,- Tilvælg Tricolor pølse fra Troldgaarden - +45,-
Hønsesalat på ristet brød med spidskål og estragon
150,-
Roastbeef på rugbrød med rødbede, peberrod og remoulade
150,-
Rødspætte goujons på ristet brød med selleri coleslaw
165,-
Charcuteri
175,-
Muslinge bisque med pocheret torsk, kartofler, fennikel og spinat
165,-
Gedeost med bagte rødbeder, syltet figner, julesalat & valnøddepesto
165,-
Klassisk rørt tatar med pommes frites og sprød salat
185,-
Hvidvinsdampede blåmuslinger med pommes frites
185,-
Dagens dessert
85,-
Fra isvognen
1 kugle 50,- / 2 kugler 90,- / 3 kugler 120,-
Sødt til kaffen
45,-

1 stk. 65,- / 3 stk. 130,- / 5 stk. 240,-
Menuen sammensættes hver dag af køkkenet i ren bistrostil.
8 retter - 4 serveringer
Brød & smør
Køkkenet bestemmer - se tavle
Vores retter er mindre portioner, vi anbefaler en 2-4 retter pr. person

Rømø østers med hvid ribs og fløde stk 45,-
Blåmusling Rockefeller stk 40,-
Oliven & umodne ferskner marineret i olivenolie & urter 55,-
Krydrede mandler 55,-
Foccacia med Arla Unika smør pr. person 35,-
Croquette af okseskank med perleløg & lagret eddike stk 55,-
Østershatte fritter med chili aioli 65,-
Blåmusling escabeche med lardo & karse 65,-
Kammerskinke fra Troldgaarden med spæde salater & hyben 75,-
Bouqarones med ansjossmør & maltbrød 75,-
Morkel- & snegletoast 80,-
Blæksprutte - enoki svampe - æggeblomme 155,-
Kartoffel - mandelcreme - platinium caviar 200,-
Marvpibe - oksehjerte - mynte 110,-
Spinat - hasselnødder - rødbede gastrique 145,-
Dårdyr carpaccio - hindbær hot sauce - ”Tasty Paste” 175,-
BBQ havtaske - sesam - hyldeblomst 235,-
Kalvebrissel - kantareller - abrikos 285,-
Onglet - løg - Unika gnalling 185,-

Laks - kerner - dild 155,-
Græskar - trompet hatte - oliven 145,-
Rosenkål - peberrod - stikkelsbær 145,-
Oksetatar - bløddyr - champignon 155,-
Sød kartoffel - søpindsvin - skaldyrsbisque 225,-
Tartelet - svampe - kastanjer 195,-
Torsk - kål - rogn 285,-
And - selleri - gran 295,-
Ribeye - pommes frites - stegt spinat - pebersauce
300 g. / 495,-
500 g. / 695,-
700 g. / 995,-
Udvalg af danske oste:
1 stk. 65,- / 3 stk. 150,- / 5 stk. 225,-
Espresso martini ”affogato” - brunet smør is 135,-
Blomme tartin - pisket creme fraiche 125,-
Pistacie iscreme - stikkelsbær - chokolade 135,-
Chokoladebudding - hasselnødder - kirsebær 135,-
French toast - brombær - gedemælksis 175,-
Is & sorbet:
1 kugle 50,- / 2 kugler 90,- / 3 kugler 120,-
Petits Fours 45,-
Vi tilbyder et udvalg af nøje kuraterede vine. Vi har desuden hver måned to-tre særlige flasker, som vi tilbyder på glas eller flaske. Spørg gerne vores tjenere, som kan give gode råd og anbefalinger.
Hvis I på forhånd har besluttet jer for en særlig vin, anbefaler vi jer at kontakte os og bestille den, så vi kan have den klar fra kælderen ved jeres ankomst.
Læs mere om vores Starwine list her

Det er altid kortet i restauranten der er gældende.
...og vær blandt de første til at modtage besked om spændende events, menuopdateringer og meget mere fra Mark og Madkastellets øvrige restauranter.
Mandag til lørdag: 11:30 – 24
Køkkenets åbningstider:
Frokost: 11:30 – 15:00
Aften: 17:30 – 21:30
Søndag: lukket
Berlingske
Børsen
Jyllandsposten
Politiken


Axeltorv 3
1609 København
Telefon: +45 31 39 66 14
E-mail: info@restaurantmark.dk
CVR: 42662054
Få rutevejledning
Restaurant MARK ligger lige ved Vesterport Station, hvor der går S-toget. Derudover er der 450 meter til Københavns Hovedbanegård, hvor der både går busser, S-tog, metro og regionaltoge.
Send forespørgelse med dato til booking@restaurantmark.dk
Copyright © Madkastellet. All rights reserved.