Køkkenets to udvalgte retter serveret på max 45 minutter
295,-
Blåmusling Rockefeller
40,-
Rømø østers med grøn jordbærsorbet
45,-
Kammerskinke fra Troldgaarden med spæde salater & melon
75,-
Foccacia med Arla Unika smør (pr. pers.)
35,-
Bouqarones med ansjossmør & malt fladbrød
85,-
Østershatte fritter med chili aioli
65,-
Friterede fjordrejer i skal med thousand island-mayo
85,-
Pommes frites med urtesalt & creme på blåmusling
95,-
Croquette på okseskank med perleløg & lagret eddike
65,-
Oliven & umodne ferskner marineret i olivenolie & urter
55,-
Krydrede mandler
55,-
Rømø østers med klassisk garniture -
3 stk. 110,- / 6 stk. 200,- / 12 stk. 375,-
Rogn med klassisk garniture
Kalix löjrom 30g 295,- / GastroUnika Gold 30g 595,- / GastroUnika Plantinum 50g 995,-
Charcuteri tallerken
175,-
Muslingebisque med pocheret torsk, kartofler, fennikel & spinat
165,-
Spæde salater, smørstegte valnødder & gratineret Geko gedeost
145,-
Klassisk rørt tatar med pommes frites & sprød salat
185,-
Mark's moules frites
185,-
Peberbøf med pommes frites & salat
395,-
Rødspætte goujons på ristet brød med selleri coleslaw
165,-
Lun kartoffelmad med løg & grønt
(Tilvalg: Tricolore +45,-)
135,-
Rørt hønsesalat på ristet brød med surkål & svampe
150,-
Roastbeef på rugbrød med rødbede, peberrod & remoulade
150,-
Dagens dessert
85,-
Fra isvognen
1 kugle 50,- / 2 kugler 90,- / 3 kugler 120,-
Sødt til kaffen
45,-
1 stk. 65,- / 3 stk. 130,- / 5 stk. 240,-
3 Snacks efter kokkens valg
Grillet makrel med Toftegaard tomater & oregano
Marks morkel- & snegletoast
Aubergine friteret & gratineret med Arla Unika Trefold med sylt & romesco sauce
Tyndsteg af ungokse med svampe duxelles, haricot verts & pebersauce
Hvid chokoladeganache med citrus, hindbær sorbet & "guldkorn" tuiles
Menuen skal bestilles af hele bordet
Tilhørende Vinmenu, 595,-
5 glas vin, kaffe/the og filtreret vand
Vores retter er mindre portioner, vi anbefaler en 2-4 retter pr. person
Rømø øster med grøn jordbærsorbet
45,-
Blåmusling Rockefeller
40,-
Foccacia med Arla Unika smør (pr. person)
35,-
Bouqarones med ansjossmør & malt fladbrød
85,-
Østershatte fritter med chili aioli
65,-
Friterede fjordrejer i skal med thousand island-mayo
85,-
Pommes frites med urtesalt & creme på blåmusling
95,-
Croquette af okseskank med perleløg & lagret eddike
65,-
Kammerskinke fra Troldgaarden med spæde salater & melon
75,-
Oliven & umodne ferskner marineret i olivenolie & urter
55,-
Krydrede mandler
55,-
Rømø østers med klassisk garniture –
3 stk. 110,- / 6 stk. 200,- / 12 stk. 375,-
Rogn med klassisk garniture –
Kalix löjrom 30g 295,- / GastroUnika Gold 30g 595,- / GastroUnika Plantinum 50g 995,-
Multe med grønne bær & frugter med yoghurt
145,-
Grillet makrel med Toftegaard tomater & oregano
125,-
Frikassé af blæksprutte & enoki svampe fra Tvedemose med æggeblomme
155,-
Stegte kantareller, marineret abrikos & jomfruhummer bisque
190,-
Bagt kartoffel med mandelcreme & GastroUnika platinium caviar
200,-
Stegt pighvar med courgette, fennikel & sauce verte
275,-
BBQ havtaske med ristet sesam & ægte sauce på brunet smør
235,-
Smørstegt blomkål, ristet hasselnødder & creme fraiche
145,-
Grillede broccolini med ristede frø & pistacie creme
145,-
Stegt spinat med salturt, persille & rødbede gastrique
145,-
Aubergine friteret & gratineret med Arla Unika Trefold med sylt & romesco sauce
145,-
Tartelet med sensommergrønt
185,-
Marks morkel- & snegletoast
145,-
Tatar af okse fra Troldgaarden med østers mayo & rå champignon
155,-
Carpaccio af oksefilet med hindbær hot sauce & Mark's “Tasty Paste”
175,-
Grillet oksemarvpibe med oksehjerte, mynte & grillet brød
110,-
Kyllingevinger farseret med blæksprutte, artiskokhjerte & jalepeños blanquette
185,-
Grisebryst med blomkål, stikkelsbær & peberrod
245,-
Onglet fra Troldgaarden med karamelliseret løg & høvlet Gnalling fra Unika
185,-
Tyndsteg af ungokse med svampe duxelles, haricot vertes & pebersauce
295,-
Udvalg af danske oste:
1 stk. 65,- / 3 stk. 130,- / 5 stk. 240,-
Espresso martini ”affogato” med brunet smør is
135,-
Hvid chokoladeganache med citrus, hindbærsorbet & "gulkorn" tuiles
125,-
Pistacie iscreme med stikkelsbær & chokolade
135,-
Hyldeblomst fløderand med pinjekerner & ahorn sirup
125,-
French toast med vilde blåbær, rødbede gastrique & gedemælksis
125,-
Is & sorbet:
1 kugle 50,- / 2 kugler 90,- / 3 kugler 120,-
Petits Fours
45,-
Vi tilbyder et udvalg af nøje kuraterede vine. Vi har desuden hver måned to-tre særlige flasker, som vi tilbyder på glas eller flaske. Spørg gerne vores tjenere, som kan give gode råd og anbefalinger.
Hvis I på forhånd har besluttet jer for en særlig vin, anbefaler vi jer at kontakte os og bestille den, så vi kan have den klar fra kælderen ved jeres ankomst.
Læs mere om vores Starwine list her
Det er altid kortet i restauranten der er gældende.
...og vær blandt de første til at modtage besked om spændende events, menuopdateringer og meget mere fra Mark og Madkastellets øvrige restauranter.
Mandag til lørdag: 11:30 – 24
Køkkenets åbningstider:
Frokost: 11:30 – 15:00
Aften: 17:30 – 21:30
Søndag: lukket
Restauranten holder lukket
fra d. 16 juli - 4. august
Berlingske,
Børsen
Jyllandsposten
Politiken
Axeltorv 3
1609 København
Telefon: +45 31 39 66 14
E-mail: info@restaurantmark.dk
CVR: 42662054
Få rutevejledning
Send forespørgelse med dato til booking@restaurantmark.dk
Copyright © Madkastellet. All rights reserved.