MenuSelskaber & ArrangementerEventsGavekortErhverv
da
en
Book bordErhverv
da
en
Close Cookie Popup
Cookie Settings
Ved at klikke på "Accepter alle cookies" accepterer du, at der gemmes cookies på din enhed for at forbedre webstedets navigation, analysere webstedets brug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Mere information
Accepter alle cookies
Cookie indstillinger
Close Cookie Preference Manager
Cookie Settings
Ved at klikke "Accepter alle cookies" accepterer du, at der gemmes cookies på din enhed for at forbedre webstedets navigation, analysere webstedets brug, samt hjælpe med vores markedsføringsindsats.
‍Mere information
Nødvendige (Altid aktive)
Disse elementer er nødvendige for at aktivere websitets funktionalitet.
Accepter alle cookies
Gem indstillinger
Tab 1
Tab 2
Tab 3
Frokost

Frokost

Marks 2-retters frokostmenu

‍Køkkenets to udvalgte retter serveret på max 45 minutter

295,-

SNACKS

Blåmusling Rockefeller

40,-

Rømø østers med grøn jordbærsorbet

‍45,-

Kammerskinke fra Troldgaarden med spæde salater & melon

75,-

Foccacia med Arla Unika smør (pr. pers.)

35,-

Bouqarones med ansjossmør & malt fladbrød

‍85,-

Østershatte fritter med chili aioli

‍65,-

Friterede fjordrejer i skal med thousand island-mayo

85,-

Pommes frites med urtesalt & creme på blåmusling

95,-

Croquette på okseskank med perleløg & lagret eddike

65,-

Oliven & umodne ferskner marineret i olivenolie & urter

‍55,-

Krydrede mandler

‍55,-

Frokostretter

Rømø østers med klassisk garniture -

3 stk. 110,- / 6 stk. 200,- / 12 stk. 375,-

Rogn med klassisk garniture

Kalix löjrom 30g 295,- / GastroUnika Gold 30g 595,- / GastroUnika Plantinum 50g 995,-

Charcuteri tallerken

175,-

Muslingebisque med pocheret torsk, kartofler, fennikel & spinat

165,-

Spæde salater, smørstegte valnødder & gratineret Geko gedeost

145,-

Klassisk rørt tatar med pommes frites & sprød salat

185,-

Mark's moules frites

185,-

Peberbøf med pommes frites & salat

395,-

Rødspætte goujons på ristet brød med selleri coleslaw

165,-

Lun kartoffelmad med løg & grønt
(Tilvalg: Tricolore +45,-)

135,-

Rørt hønsesalat på ristet brød med surkål & svampe

150,-

Roastbeef på rugbrød med rødbede, peberrod & remoulade

150,-

Til den søde tand

Dagens dessert

85,-

Fra isvognen

1 kugle 50,- / 2 kugler 90,- / 3 kugler 120,-

Sødt til kaffen

45,-

Udvalg af danske oste

1 stk. 65,- / 3 stk. 130,- / 5 stk. 240,-

Udvalg af danske oste

Det er altid menukortet i restauranten der er gældende

Aften

Menuer

Gennem Marken 695,-

3 Snacks efter kokkens valg

‍

Grillet makrel med Toftegaard tomater & oregano

‍

Marks morkel- & snegletoast

‍

Aubergine friteret & gratineret med Arla Unika Trefold med sylt & romesco sauce

‍

Tyndsteg af ungokse med svampe duxelles, haricot verts & pebersauce

‍

Hvid chokoladeganache med citrus, hindbær sorbet & "guldkorn" tuiles

‍
Menuen skal bestilles af hele bordet

‍

Tilhørende Vinmenu, 595,-

5 glas vin, kaffe/the og filtreret vand

Vores retter er mindre portioner, vi anbefaler en 2-4 retter pr. person

Snacks

Rømø øster med grøn jordbærsorbet

45,-

Blåmusling Rockefeller

40,-

Foccacia med Arla Unika smør (pr. person)

35,-

Bouqarones med ansjossmør & malt fladbrød

85,-

Østershatte fritter med chili aioli

65,-

Friterede fjordrejer i skal med thousand island-mayo

85,-

Pommes frites med urtesalt & creme på blåmusling

95,-

Croquette af okseskank med perleløg & lagret eddike

65,-

Kammerskinke fra Troldgaarden med spæde salater & melon

75,-

Oliven & umodne ferskner marineret i olivenolie & urter

55,-

Krydrede mandler

55,-

FISK & SKALDYR

Rømø østers med klassisk garniture –

3 stk. 110,- / 6 stk. 200,- / 12 stk. 375,-

Rogn med klassisk garniture –

Kalix löjrom 30g 295,- / GastroUnika Gold 30g 595,- / GastroUnika Plantinum 50g 995,-

Multe med grønne bær & frugter med yoghurt

145,-

Grillet makrel med Toftegaard tomater & oregano

125,-

Frikassé af blæksprutte & enoki svampe fra Tvedemose med æggeblomme

155,-

Stegte kantareller, marineret abrikos & jomfruhummer bisque

190,-

Bagt kartoffel med mandelcreme & GastroUnika platinium caviar

200,-

Stegt pighvar med courgette, fennikel & sauce verte

275,-

BBQ havtaske med ristet sesam & ægte sauce på brunet smør

235,-

GRØNT

Smørstegt blomkål, ristet hasselnødder & creme fraiche

145,-

Grillede broccolini med ristede frø & pistacie creme

145,-

Stegt spinat med salturt, persille & rødbede gastrique

145,-

Aubergine friteret & gratineret med Arla Unika Trefold med sylt & romesco sauce

145,-

Tartelet med sensommergrønt

185,-

KØD & FJERKRÆ

Marks morkel- & snegletoast

145,-

Tatar af okse fra Troldgaarden med østers mayo & rå champignon

155,-

Carpaccio af oksefilet med hindbær hot sauce & Mark's “Tasty Paste”

175,-

Grillet oksemarvpibe med oksehjerte, mynte & grillet brød

110,-

Kyllingevinger farseret med blæksprutte, artiskokhjerte & jalepeños blanquette

185,-

Grisebryst med blomkål, stikkelsbær & peberrod

245,-

Onglet fra Troldgaarden med karamelliseret løg & høvlet Gnalling fra Unika

185,-

Tyndsteg af ungokse med svampe duxelles, haricot vertes & pebersauce

295,-

Ost & dessert

Udvalg af danske oste:

1 stk. 65,- / 3 stk. 130,- / 5 stk. 240,-

Espresso martini ”affogato” med brunet smør is

135,-

Hvid chokoladeganache med citrus, hindbærsorbet & "gulkorn" tuiles

125,-

Pistacie iscreme med stikkelsbær & chokolade

135,-

Hyldeblomst fløderand med pinjekerner & ahorn sirup

125,-

French toast med vilde blåbær, rødbede gastrique & gedemælksis

125,-

Is & sorbet:

1 kugle 50,- / 2 kugler 90,- / 3 kugler 120,-

Petits Fours

45,-

Det er altid menukortet i restauranten der er gældende

Vin & Drikkelse

Vinkort

Vi tilbyder et udvalg af nøje kuraterede vine.  Vi har desuden hver måned to-tre særlige flasker, som vi tilbyder på glas eller flaske. Spørg gerne vores tjenere, som kan give gode råd og anbefalinger.

Hvis I på forhånd har besluttet jer for en særlig vin, anbefaler vi jer at kontakte os og bestille den, så vi kan have den klar fra kælderen ved jeres ankomst.

‍

Læs mere om vores Starwine list her

Det er altid kortet i restauranten der er gældende.

Se vores fulde vinkort her. Se vores drikkekort her
Se vores fulde vinkort her.
Tilmeld dig
vores nyhedsbrev

...og vær blandt de første til at modtage besked om spændende events, menuopdateringer og meget mere fra Mark og Madkastellets øvrige restauranter.

Åbningstider

Mandag til lørdag: 11:30 – 24
‍
Køkkenets åbningstider:
Frokost: 11:30 – 15:00
Aften: 17:30 – 21:30
Søndag: lukket

Restauranten holder lukket
fra d. 16 juli - 4. august

Anmeldelser
"Maden er præcis i tilberedningen, snorlige i udtrykket og med masser af dyb smag."
Svend Rasmussen, Berlingske

Berlingske,

Børsen

Jyllandsposten

Politiken

Kontakt os

Axeltorv 3
1609 København
‍

Telefon: +45 31 39 66 14
E-mail: info@restaurantmark.dk
CVR: 42662054

Få rutevejledning

En del af Madkastellet
Book selskab

Send forespørgelse med dato til booking@restaurantmark.dk

Følg os

Copyright © Madkastellet. All rights reserved.

KontrolrapportPrivatlivspolitikOpdater cookie præferencer