MARKS frokostbord
Karrysild med smilende æg, Friteret fiskefilet med mayo og rejer, Kyllingesalat med svampe & 3 stk. Petit Four
325,-
Køkkenets to udvalgte retter serveret på max 45 minutter
295,-
Vadouvan karrysild, smilende æg og pisket citron & habanero creme
115,-
Friteret jordskok, svamperemoulade, ramsløg, æbler og Thybo
135,-
Friteret fiskefilet, grov remoulade og citron
150,-
Friteret fiskefilet, mayonnaise og håndpillede rejer
195,-
Håndpillede rejer, æg frit, mayonnaise og salat
150,-
Kyllingesalat, syltede svampe og lonza fra Troldgaarden
150,-
Rørt tatar af okseinderlår, estragon, tomat og fermenterede jalapenos
155,-
Stegte rodfrugter med grillet porre, hengemt sommertrøffel & svampeskum
285,-
Frokostbøf, pommes frittes, portvinssauce og salat
295,-
Dagens tavleretter
Hold øje med tavlen. Vi tilbyder altid et par spændende tavleretter, hvor køkkenet dagligt lader sig inspirere af årstiden og hvad der kommer hjem fra torvet.
Spørg din tjener.
Oste fra brættet
3 stk. 130 - 6 stk. 240 kr.
Èn surprise med vanilje, skovjordbær, Xoco hvid chokolade, flamberet med cointreau
145,-
Gammeldags æblekage med vanilje, makroner & let pisket flødeskum
95,-
Petit four 3. stk.
55,-
Skal bestilles af hele bordet og senest kl 20:30
3 snacks:
Østershatte – Aioli // Oksetatar – Estragon // Tørret andebryst - Svamperemoulade
1. Ret:
Kuller – Blåmusling – Kål
2. Ret:
Aspargeskartoffel – Fermenteret Ramsløg – Creme Fraiche Sauce (Tilvalg af caviar 95,-)
3. Ret:
Oksefilet – Rødbede – Portvinssauce
4. Ret:
Jordskokkemousse – Pære – Hvid Chokoladeis
Petit Fours:
Saltet Fransk Nougat & Citrontærte
Tilhørende Vinmenu, 625,- :
Champagne, 4 glas vin, kaffe/the og filtreret vand
7 serveringer 445,-
Marks uformelle almanakmenu med de bedste råvarer lige nu.
Syv serveringer baseret på sæsonens absolut bedste og håndplukkede råvarer fra landets dygtigste producenter.
Vi sammensætter menuen fra dag til dag afhængig af, hvad der er bedst på torvet lige nu og serverer den som deleretter i et rask tempo.
Skal bestilles af hele bordet.
3 slags snacks
95,-
Østers naturel med vores valg af garniture
1 stk. 40,- / 3 stk. 115,- / 6 stk. 225,-
Friteret østers med sauce tatar
1 stk. 45,- / 3 stk. 125,- / 6 stk. 240,-
Rørt tatar af okseinderlår med estragon, tomat og fermenterede jalapenos
155,-
Dampet kuller med sauteret kål og muslingesauce med persille
135,- (Tilvalg af caviar 95,-)
*Vegetar* - Aspergeskartoffel med fermenteret ramsløg og creme fraiche sauce
125,- (Tilvalg af caviar 95,-)
*Vegetar* - Stegte rodfrugter med grillet porre, hengemt sommer trøffel og svampeskum
285,-
Stegt helleflynder med skorzonerrod, mandler og sauce beurre blanc med solbærbladolie og gran
325,-
Stegt oksefilet med ragout af skank, bagte rødbeder og portvinssauce
345,-
Oste fra brættet
1 stk. 45,- / 3 stk. 125,- / 6 stk. 240,-
En surprise med vanilje, skovjordbær, Xoco hvid chokolade, flamberet med cointreau
145,-
Jordskokkemousse med vanilje, citron confit, pære og karameliseret hvid chokoladeis
155,-
Sødt til kaffen
55,-
Vi tilbyder et udvalg af nøje kuraterede vine. Vi har desuden hver måned to-tre særlige flasker, som vi tilbyder på glas eller flaske. Spørg gerne vores tjenere, som kan give gode råd og anbefalinger.
Hvis I på forhånd har besluttet jer for en særlig vin, anbefaler vi jer at kontakte os og bestille den, så vi kan have den klar fra kælderen ved jeres ankomst.
Læs mere om vores Starwine list her
Det er altid kortet i restauranten der er gældende.
...og vær blandt de første til at modtage besked om spændende events, menuopdateringer og meget mere fra Mark og Madkastellets øvrige restauranter.
Mandag til lørdag: 11:30 – 24
Køkkenets åbningstider:
Frokost: 11:30 – 15:00
Aften: 17:30 – 21:30
Søndag: lukket
Berlingske,
Børsen
Jyllandsposten
Politiken
Axeltorv 3
1609 København
Telefon: +45 31 39 66 14
E-mail: info@restaurantmark.dk
CVR: 42662054
Få rutevejledning
Send forespørgelse med dato til booking@restaurantmark.dk
Copyright © Madkastellet. All rights reserved.